Over ons

Het verhaal van Vissers & Partners

Introductie

De markt voor commercieel onroerend goed wordt momenteel gekenmerkt door een groot aantal innovatieve concepten in vrijwel alle sectoren en prijssegmenten. Daarnaast worden de eisen die aan bedrijfsmatige ruimtes worden gesteld steeds strenger. Zo zorgen bijvoorbeeld Europese richtlijnen, aangescherpte arbo-wetgeving, duurzaamheid, klimaattechnische eisen en kantoorautomatisering voor hogere investeringskosten, terwijl ook leegstandsrisico en financieringsperikelen hun weerslag hebben op het gemiddelde prijsniveau. Al deze veranderende factoren zorgen er voor dat de visie en adviserende rol van een professionele gids steeds belangrijker wordt.

Werkwijze

Als bedrijfsmakelaardij is het in regio Eindhoven gevestigde Vissers & Partners vooral actief in Zuid-Oost Brabant. Een kleine, platte en onafhankelijke organisatie waarbij een-op-een contact met de opdrachtgevers centraal staat. Waar specialistische kennis van de regio in combinatie met ervaring, betrokkenheid en slagvaardigheid leidt tot adequate, klantgerichte oplossingen. En waar bovendien de heersende no-nonsense mentaliteit uitstekend blijkt te kunnen samengaan met de spreekwoordelijke Brabantse gemoedelijkheid.

Dienstverlening

Vissers & Partners Bedrijfsmakelaars adviseert bedrijven, instellingen, institutionele beleggers en gemeenten bij het (ver)kopen, (ver)huren en realiseren van commercieel onroerend goed. Daaronder bevinden zich winkelruimtes, kantoren en bedrijfscomplexen. Maar ook meer specifieke objecten als scholen, zorgcentra en horecavoorzieningen. De dienstverlening varieert van het bepalen van de ruimtebehoefte tot het vinden van maatwerkoplossingen. En van het uitbrengen van uiteenlopende taxatierapporten tot het initiëren van beleggingstransacties, welke laatste overigens steeds vaker een grensoverschrijdend karakter hebben. Tevens behoren projectadvisering, projectinitiëring en second opinion tot onze bagage. Het uitgangspunt, de behoefte van de opdrachtgever inzake locatie, maatvoering, budget etc. wordt hierbij afgewogen tegen multifunctionaliteit, courantheid, de meest geschikte financieringsconstructie, dan wel de eisen van de beleggingsmarkt. Daarnaast maken aspecten als toekomstvisie en procedurele aanpak de advisering compleet.

Contact

In de afgelopen jaren heeft Vissers & Partners een keur aan uiteenlopende opdrachtgevers geadviseerd. Indien onze no-nonsense aanpak ook u aanspreekt neemt u dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij komen graag naar u toe, en in het andere geval vindt u ons aan de Vondellaan 14 te Eindhoven. Bij een afspraak op ons kantoor zullen wij u een routebeschrijving toezenden.